Villkor

Betalningsvillkor

30 dagar från fakturadatum

Leveransvillkor

Frakt enligt överenskommelse

Tryckansvar

Det åligger er att kontrollera samtliga levererade plagg innan de levereras till tryck.
Kontroll av färg, storlek samt armlängd ska motsvara ordern.
Tryckaren skall efter tryck av första plagget kontrollera krympning, missfärgning eller annan orsak som kan leda till reklamation.
Vi ersätter inte tryckkostnader på detekterade plagg.

Returer & byten

 

Samtliga returer skall vara godkända av oss innan varor får skickas tillbaka.
Retur av varor som innan icke godkänd reklamation eller av oss annan godkänd anledning kommer att bli debiterad med 100:-/kolli för att täcka vår hantering och administration.
Ifylld retursedel skall godkännas av oss samt finnas med i kartong tillsammans med returen.
Samtliga varor måste vara i originalförpackning för godkänd retur - uppackade varor godkänns ej som retur om inte annat överenskommits.

Skötselråd

Vänligen uppmärksamma dessa skötselanvisningar.

Pumpa

Använd vid pumpning endast nipplar avsedda för bollar. Vid pumpning skall alltid nippelolja användas.Avgörande för livslängden och spelbarheten är rätt tryck i bollen. Men en tryckmätare kan du kontrollera det exakta lufttrycket. Rekommenderade värden för lufttrycket finns på bollen eller i respektive bollanvisningar.Det rekommenderas att minska trycket lite i bollarna efter en tids användning.Vid behov, pumpa mer luft i bollen (ta hänsyn till lufttrycket).

Bollvård

Läderbollar

Rengör läderbollar med en fuktig trasa och torka sedan bollen ordentligt torr. Efter torkning, behandla bollen sparsamt med olja eller läderfett avsett för bollar.

Syntet läderbollar

Rengör bollar tillverkade av syntetiskt läder med vatten och mild tvål, se till att alla tvålrester tvättas bort ordentligt. Behandla ej bollarna med något fett såsom olja, läderfett eller vax.

Förvaring

Bollar förvaras bäst i torra, välventilerade utrymmen vid minst 15*C.Lägg inte våta eller fuktiga bollar i närheten av värmekällor, låt bollarna lufttorka.En bollvagn med bra ventilation och luftgenomströmning är att rekommendera.