Traditionella tandskydd är tillverkade av ett material som är för mjukt för att helt skydda dina tänder mot skador.

SISU tandskydd är tillverkade av ett material som absorberar och fördelar yttre påverkan genom hela tandskyddet, vilket innebär mycket mindre kraft över tänderna.

SISU tandskydd

DIFFUSIX™ TEKNOLOGIN
SISU® är tillverkade av ett icke komprimerbart, perforerat material som inte ger efter vid påverkan som traditionella tandskydd.

Genom vår unika Diffusix™-teknologi, med sina unika slagabsorberande perforeringar och speciella "krumplingszoner", fördelas slagkraften över större områden av skyddet. Detta innebär mindre risk för tandskador under utövning av idrott.

I ett ordentligt format SISU tandskydd tvingar de energiabsorberande zonerna bort den direkta påverkan på tänderna, vilket minskar risken för bestående tandskada.

”Flat2Fit”-teknologi, för att skapa en fullt individuell passform. Tandskyddet levereras till dig helt platt i förpackning och inom minuter kan du individanpassa tandskyddet till den perfekta passformen för att skydda dig mot allt tänkbart som står i din väg.

Varför har tandskyddet små hål?

Perforeringarna har tre viktiga funktioner


Skräddarsydd passform

Vakuumliknande sug gör att du kan anpassa passformen helt efter din mun. Skyddet sitter bekvämt på plats under hela träningen eller matchen.


Prata. Andas. Drick

Naturligt flöde av luft och saliv ger dig möjlighet att prata naturligt, andas normalt och dricka med tandskyddet kvar i munnen.

Bättre skydd
Liksom stödsystemet på en hängbro är perforeringarna flexibla vid slag och omdirigerar kraften till de vetenskapligt konstruerade förstärkta delarna av skyddet.